Sebők Orsolya – Graphic Designer

RÓLAM

Orsi vagyok, grafikus és illusztrátor. Bár építészként kezdtem a pályafutásomat, az egyetem hosszú évei alatt rádöbbentem, hogy ez nem az én utam. Két évet töltöttem egy építőipari multinál, miközben szabadidőmben a saját vállalkozásomat építettem, végül pedig úgy döntöttem, megvalósítom az álmom és szabadúszó grafikusként kezdtem el dolgozni. 

Bár gyerekkoromban is kacsintgattam a művészeti pálya felé, a körülöttem élő felnőttek nem tartottak kellően tehetségesnek ahhoz, hogy biztos jövőt lássanak számomra ebben a világban. Több év sikeres grafikusi munka után kénytelen vagyok szembenézi a ténnyel, hogy a tehetség egy túlértékelt fogalom, amivel a kelleténél jóval többször visszaélnek. Éppen ezért a grafika mellett egy blogot is vezetek, amelynek fő célja, hogy lebontsa a tehetséggel kapcsolatos mítoszokat, és rávegye az embereket, hogy szembenézzenek a bennük rejlő kreativitással, és azt felhasználva boldogabbá tegyék a mindennapjaikat. Mottóm, hogy nem a végeredmény, hanem az alkotás folyamata számít.

A CSAPATBAN

Az Énegyetem csapatában graphic designerként, azaz grafikusként tevékenykedem. Én felelek azért, hogy a közösségi médiában megjelenő képeinken megakadjon a tekinteted és azonnal azonosítani tudd őket az Énegyetemmel.

Mivel számomra is nagyon fontos a tudatosság és az élethosszig tartó tanulás, ezért az Énegyetemben egy olyan közösségre találtam, ahol hasonló gondolkodású és értékrendű emberekkel tudjuk ezt az üzenetet minél több emberhez eljuttatni.

Ha bármi kérdésed merül fel, vagy ötleted van, keress fel nyugodtan ITT.

Osszd meg az ismerőseiddel is

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

További bejegyzések

Bemutatkozás

Sebők Orsolya – Graphic Designer

RÓLAM Orsi vagyok, grafikus és illusztrátor. Bár építészként kezdtem a pályafutásomat, az egyetem hosszú évei alatt rádöbbentem, hogy ez nem az én utam. Két évet

Kulisszatitok

A kulisszák mögött #1

ÍGY KÉSZÜLT Mind Erdélyi Nikolett, mind pedig Steiner Kristóf videókurzusának felvételét sok előkészítő munka előzte meg. A pontos forgatókönyv elkészítése, a helyszín megtalálása, a technikai

Szeretnél részt venni a következő eseményünkön?

Válaszd ki melyikre jönnél szívesen!

Close Menu
×
×

Cart

“Gyakorlati eszközök egy rendkívüli élethez”