3×20 perc előadás, a benned élő vállalkozó beizzítására:
Ego helyett szívből vállalkozni 

Amikor van 1 ötletünk, ami igazán a szívügyünk, elkezdjük érezni a lelkesedést, és sokszor lendületesen neki is állunk a megvalósításnak.

Örömből indulunk….igen ám, de mi van ha útközben közbeszól az Ego? Mi történik, ha egyszercsak titkon ‘valakivé’ szeretnénk válni azzal, amit csinálunk?

Vállalkozónként a saját utamon és mások útján is látom, hogy milyen különböző eredményeket hoz – a belső, és ezzel együtt a külső világunkban is – ,ha teljesen szívből tesszük azt, amit teszünk, és azt is, ha letérünk erről az útról.

Előadásomban arról is beszélek, milyen ereje van annak, ha egységben gondolkodunk, és még a segítő szakmában sem történik meg az azonosulás az egyes szerepekkel, végzettségekkel, hanem helyette inspiráló társakként tekintünk egymásra.

imageedit_8_6571289926
Varga Orsi

 Az Énegyetem mentora, vállalkozó,
A ‘Csodálatos Életeink’ önismereti blog írója

imageedit_12_8154008723
Marczinkó Ági

Az Énegyetem online marketingese

Szolgáltatók online stratégiájának lépései

Az iskola/tanfolyam befejezésekor ott állsz egy szuper papírral a kezedben az oklevélosztó után. Hogyan tovább?

Mik azok az online lépések, amelyek elvezetnek egy biztos megélhetés felé?

Ezekre igyekszem áttekintő választ adni az előadás során, ahol bemutatom Neked a tapasztalatomat, amely több mint 20 szolgáltatóval való online marketing együttműködésekből alakult ki.

Ügyfélszerzés és bevétel növelés a gyakorlatban

A segítő szakmával foglalkozó személyek gyakran megfeledkeznek róla, hogy saját maguk egyben vállalkozók is. Megannyian vannak olyanok, akik szeretik a hivatásukat, viszont kihívást jelent számukra az ügyfélszerzés, eladás és bevétel növelés.

Az előadás során megosztom gyakorlati tapasztalataimat, amelyekre szert tettem saját utamon, más coachokat mentorálva, illetve világszinten elismert coachoktól tanulva, azzal kapcsolatban, hogyan építsünk sikeres vállalkozást segítőként, miközben hatással vagyunk emberek életére.

imageedit_6_2290398485
Bedő Tamás

Coach, mentor

MI AZ ÉNEGYETEM?

Az Énegyetem egy olyan formabontó oktatási platform, ahol a múltbéli módszereket felrúgva, olyan szuper “tantárgyakat” sajátíthatsz el mint, empátia, békés konfliktusmegoldás, asszertív kommunikáció, fenntartható táplálkozás, jóga, meditáció, és kurzusok a szerető kapcsolatok alapjairól.

Mindezt online videokurzusok, élő inspirációs estek, workshopok formájába öntjük. Mert a tanulás egy élethosszig tartó, örömteli utazás, ahol folyton újabb készségek elsajátítására van szükséged”

írj nekünk
mi a lehető leghamarabb válaszolunk!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
X