Kezdd itt a fejlődésed!

Tanulj új, felvilágosult eszméket! 
Izgalmas nézőpontok, tele eszközökkel, és megoldásokkal az életre.

Értékes videók, hanganyagok, írások, munkafüzetek segítenek az utadon.

Ingyenes videók

Hiszünk a személyes kapcsolatok erejében, ugyanakkor az online térben is szeretnénk segíteni Neked olyan ingyenes videókkal, amelyek színesebbé, élménytelibbé, és gyakorlatiasabbá teszik még a szürkének tűnő hétköznapokat is.

Erdélyi Nikolett vagyok a Lettin’Go Módszer® alapítója. Munkáim során több módszert is alkalmazok, melyek közül kedvenceim a saját Lettin’Go® módszerem, illetve az amerikai Access Consciousness® és a Sedona Method® elengedés technikája.

Számomra az önfejlesztés és tanulmányaim megkezdése egy súlyos balesettel indult még évekkel ezelőtt, mikor az amputálásra ítélt lábamat sikerült megmentenem.
Az ezt követő – ágyban mozdulatlanul töltött – egy évet arra használtam, hogy elkezdtem kutatni a teljesség és boldogság titkát.

Ezen módszerek célja az, hogy eljuttasson minket arra a pontra, ahol eléggé tudatosak vagyunk ahhoz, hogy változásokat hozzunk létre magunkban úgy, hogy növeljük az esélyét az életünkben jelenlévő traumák, drámák és őrültségek megváltoztatásának, ugyanis a vágyott változásnak mi vagyunk a forrásai.”

Erdélyi Nikolett az Access Consciousness® (www.accessconsciousness.com) eszközeit használja, mint Access Consciousness CFMW.

Steiner Kristóf ember és állatjogi aktivista, vegan séf, író, újságíró. 2009-től 10 évig élt és dolgozott Tel Aviv-Jaffában, ahol a Time Out Israel rovatvezetője és az Új Kelet újság tulajdonosaként tevékenykedett. Az írás mellett rendszeresen tart workshopokat, főzőkurzusokat, inspirációs előadásokat az Énegyetemen és szerte a világban.

“Bár mind vágyakozunk, a vágyaink tárgyai és az oda vezető út mindannyiunknak más és más – szerencsénkre. És a Föld szerencséjére, amely úgy sem tudna mit kezdeni többmilliárd szupermodellel, sztárügyvéddel, de még főállású öko-aktivistával sem. A Földünknek sokféleségre van szüksége. Közös pont viszont, hogy ha semmit sem teszünk a vágyaink megvalósításáért, sanszos, hogy sosem fognak valóra válni.” 

“Miért ne értékelhetnénk a másik ember eredményeit, miért ne inspirálódhatnánk mások sikereiből, és miért ne lehetnénk egyszerre bizakodó és belátó emberek, akik hisznek önmaguk képességeiben, nagyra értékelik mások tehetségét, tanulnak a kudarcaikból és nem kárörvendenek mások veszteségein?”

Szántai Gábor vagyok, gondolkodásmód mániás. Imádom vizsgálni az emberek gondolkodásmódját, énképüket, hiedelemrendszereiket. Az emberek belső világát teszem rendbe, hogy a külső világban lévő sikereket elérjék.

2015 januárjában mondtam fel az első munkahelyemen, mert hosszú éveken át azt hittem, alkalmazottként futok majd be karriert, hiszen más minta nem is volt előttem. Felmondásom utáni első egy évben a sport és az önfejlesztés által megtapasztaltam az élet általi tanulást a száraz, magolós tanulás helyett, és a saját sikereim után rájöttem, hogy az igazi belső vágyam az, hogy embereken segítsek. 
Ha nem építed át a hiedelemrendszereidet, akkor ugyanazokat az eredményeket kapod, mint eddig. Ha más eredményeket akarsz az életed különböző területein tapasztalni, akkor a gondolataidat, a belső meggyőződéseidet, vagyis a hiedelmeidet kell először megváltoztatnod!

A belső világod teremti a külső világodat!”

Nézd vissza a LIVE-okat

Inspiráló LIVE videók, ahol különböző témákban mélyedünk el, és megosztjuk egymással azokat a gondolatokat, tapasztalatokat, amikről úgy gondoljuk, hogy Nektek is hasznosak lehetnek. Ha lemaradtál ezekről a videókról, most vissza tudod őket nézni.

Hallgasd vissza az előadásokat

Itt korábbi kerekasztal beszélgetéseinkről, előadásainkról találsz hanganyagokat podcast formájában. Ha lemaradtál ezekről, most vissza tudod hallgatni őket.

“Gyakorlati eszközök egy rendkívüli élethez”

Close Menu
×
×

Cart

“Gyakorlati eszközök egy rendkívüli élethez”