ÁSZF

Énegyetem 

Általános szerződési és felhasználási feltételek

2019.

Bevezető rendelkezések

A jelen Általános szerződési feltételek célja, hogy a „Énegyetem” (a továbbiakban: ÉE) workshopjaira, előadásaira, online video kurzusokra történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint az ÉE szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket rögzítse. 

Az Éngyetem adatai:

Név: Németi Roland Krisztián „e.v.”

Székhely: Magyarország, H-2230 Gyömrő, Eötvös utca 51. ép. 3A 

Adószám: 69521117-1-33

Nyilvántartási száma: 53303929

Statisztikai számjel: 69521117-8230-231-13

Nyilvántartás: Egyéni vállalkozók nyilvántartása

Szerződés nyelve: magyar

Elérhetőségek:

E-mail: en.egyetem@gmail.com

Helyszín: Az adott eseményben megjelölt helyszínen

Telefon: 06704172474 ; 06704333834

Részvételi feltételek

Az általunk meghirdetett eseményeken való részvételre a www.enegyetem.hu weboldalon keresztül történő regisztrációt követően van lehetőséged. A weboldal használatával, illetőleg az azon történő regisztrációval, az internetes felületen keresztül történő jelentkezéssel kijelented, hogy elolvastad és elfogadtad a ÉE eseményeire történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési szabályokat, és annak minden pontjával egyetértesz.

Az eseményeket elsősorban felnőtteknek ajánljuk, de gyerekeket felnőtt felügyelettel a kurzus nehézségi fokától függően 10-12 éves kortól szívesen várunk. A gyermek kurzusokon 10-12 éves kor közötti gyermekeket tudunk fogadni, de ez a korhatár a kurzusok tematikájától függően változhat. Az események maximális létszáma tematikától és helyi adottságtól függően alakul. Nagy érdekeltség esetén igyekszünk biztosítani másik alkalmat is.

Az eseményekre történő jelentkezés menete:

  • A honlapon az esemény menüponton keresztül a kívánt programot kiválasztva rákattintasz a ’Jelentkezem’ gombra.
  • A részvételi díjat – minden esetben- előre kell fizetni, az OTP Simply Pay alkalmazásán keresztül.  

A regisztrációval kapcsolatban további információt a fenti elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk.

A esemény menete

A tematikus események várható hossza az esemény leírásában szerepel. A kezdést megelőzően legalább 15 perccel érdemes a helyszínen megjelenned. Késés esetén nincs lehetőségünk az esemény időtartamának meghosszabbítására, azonban akkor is csatlakozhatsz, ha késve érkezel.

Adott eseményeknél saját hibádból vagy a foglalkozás más résztvevőjének hibájából bekövetkezett balesetekért (ideértve az allergiás reakciókat is) az ÉE felelősséget nem vállal. Gasztro témájú eseményeknél, valamely alapanyagra allergiás, vagy érzékeny vagy, kérlek, tájékoztass minket, és mi szívesen segítünk, hogy mivel tudod helyettesíteni az érintett hozzávalókat. Minden esetben tájékoztatunk előre az adott esemény menetéről.

Kapcsolattartás

A kapcsolattartás az online regisztráció vagy a személyes jelentkezés során megadott e-mail címen és telefonszámon történik. Az ÉE nem felel a megadott telefonszám vagy e-mail cím elérhetőségéért, az e-mail szolgáltatás működéséért, ha szolgáltatói probléma áll fenn. Amennyiben a kapcsolatfelvétel ezen okból meghiúsul, akkor az abból eredő károkért az ÉE nem vállal felelősséget.

Részvételi díjak

A részvételi díj az eseményben leírtakat tartalmazza. A részvételi díj rendezésére a weboldalunkon keresztül online, az OTP Simply Pay alkalmazásával, illetve bizonyos programok esetén készpénzes fizetéssel van lehetőséged. A készpénzes fizetést az ÉEK helyszínén, előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani. Amennyiben az adott esemény napján szeretnél csatlakozni, kérünk, hogy a fenti elérhetőségeken érdeklődj, hogy van -e lehetőség.

Események elmaradása, módosítása

Az ÉE fenntartja a jogot arra, hogy az esemény időpontját vagy előre meghirdetett tematikáját módosítsa. Az esemény esetleges elmaradásáról vagy az időpontváltozásról az ÉE legalább 24 órával a tanfolyam előtt a jelentkezés során megadott e-mail címre küldött levélben vagy szükség esetén Messenger üzenetben értesít. Kivétel ez alól a technikai hiba (pl. áramkimaradás, vis maior, stb.), amely esetben azonnal tájékoztatjuk a résztvevőket a megadott elérhetőségek valamelyikén. Pénzvisszafizetési lehetőségünk nincs, de a már befizetett részvételi díj bármely szabad létszámmal rendelkező eseményen felhasználható vagy átruházható az elmaradt esemény dátumától számított 3 hónapon belül. Kérjük, hogy minden esetben e-mail formájában tájékoztass minket az átruházó és az átruházott adataival kapcsolatban.

Esemény lemondása

A kiválasztott eseményt jogosult vagy e-mailben lemondani a vásárlástól számított 7 napon belül. 

Telefonos, messengeres, illetve egyéb csatornán érkező lemondást nem áll módunkban elfogadni. 

A lemondást követően a már megfizetett részvételi díj, illetve a már megvásárolt voucher bármely szabad létszámmal rendelkező eseményen felhasználható a lemondástól számított 6 hónapon belül. Lemondás esetén a részvételi díj visszafizetése nem áll módunkban. A lemondást minden esetben kizárólag írásban teheted meg az en.egyetem@gmail.com címre megküldött e-mailben. Az eseményeken való részvételi lehetőség névre szóló, de a részvételi lehetőség átruházható. A részvétel átruházását szintén írásban kell kérned és visszaigazolni. 

Adatkezelés

Az ÉE a jelentkezéssel összefüggésben személyes adatokat kezel. Az eseményeken történő jelentkezés során a birtokunkba jutott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Az eseményekre történő jelentkezéssel egyidejűleg megadott e-mail cím, telefonszám, cím és egyéb adatok automatikusan felkerülnek az ÉE hírlevél adatbázisába. A hírlevélre feliratkozottak listájáról bármikor kérheted a törlésedet, anélkül hogy az eseményre való jelentkezésed törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni e-mailben lehet. A jelen Szabályzat szerinti adatkezelést és feldolgozást az ÉE az adatok végleges törléséig folytatja. Az adatok végleges törlését a résztvevőnek kell kezdeményeznie. Az ÉE köteles a vonatkozó kérelem beérkezésétől számított 30 napon belül törölni az adataidat.

Bármikor jogosult vagy adataidban változtatást és/vagy módosítást, helyesbítést kérni, adataid kezeléséről tájékoztatást kérni, adataidnak reklám céljából történő felhasználását megtiltani, szintén a fenti e-mail címre küldött levélben. Az adataid rögzítésével, illetve adataid felhasználásának engedélyezésével a jelen ÁSZF-et elfogadod és magadra nézve kötelezőnek ismered el, így az adatrögzítéssel és adathozzáférés engedélyezéssel a jelen ÁSZF szerinti adatkezeléshez és adatfeldolgozáshoz hozzájárulsz. Az adataid rögzítésével kijelented, hogy 18. életévet betöltött, cselekvőképes személy vagy, amennyiben jogi személyeket vagy jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezeteket képviselsz, úgy kijelented, hogy az általad képviselt személy, illetve szervezet képviseletére és a jelen ÁSZF szerinti adatkezeléshez és adatfeldolgozáshoz szükséges hozzájárulás megadására felhatalmazott személy vagy.

Az ÉEK a rögzítéssel megadott adatokat elsősorban azonosítás céljából, vagy az ÉE kapcsolatos hírek és ajánlatok, továbbá kommunikációs levelek megküldése, és az események korábbi résztvevőivel való kapcsolattartás céljából használja fel.

Az ÉEK az események résztvevőinek viselkedési szokásait megfigyelheti, azokból statisztikát készíthet, azonban ezen statisztikákban a résztvevő személye semmilyen módon nem azonosítható.

18 éven aluli résztvevők jelentkezését kizárólag szülői beleegyező nyilatkozattal fogadjuk el.

 

X